KURSER


YOGA-BASERADE KURSER SOM HJÄLPER DIG ATT LÄKA INIFRÅN

FÖR DIG SOM HAR EN HISTORIA MED ÄTSTÖRNINGAR, KÄNNER DIG STRESSAD ELLER LIDER AV ÅNGEST

Personliga kurser med individuell yoga anpassade för dig & dina specifika behov.

Mitt största fokus ligger på att hitta verktyg inom yogan som passar just dig och som du kan få hjälp utav i din läkning.

Kurserna innehåller mjuk yoga, yoga nidra, avslappning, massage, personlig coachning och finns både på distans och med fysiska träffar i min studio i centrala Karlskrona.

Jag erbjuder 3 st olika inriktningar på kurserna:

(du kan välja mellan ONLINEKURS eller GRUNDKURS, inriktningen på kursen bestämmer vi sedan tillsammans under ditt första introduktionssamtal)BALANS

Riktar sig till dig som har en historia med ätstörningar. 

Oavsett om du precis blivit frisk, går en behandling just nu eller om du hade någon form av ätstörning för 10 år sedan är detta något för dig!

Efter en ätstörning är det viktigt att återfå balansen i livet. Kroppen är i stort behov av återhämtning och det är viktigt att hitta verktyg för att undvika återfall.

Många upplever både kroppsliga & mentala besvär en lång tid efter en ätstörning. Inriktningen BALANS ger dig verktyg för att börja läka inifrån, hitta dig själv & återfå balansen i livet.

RELAX

För dig som känner dig stressad eller är drabbad av utmattningssyndrom.

Återhämtning är största fokus. Lär dig varva ner & lyssna på kroppen.

Livet är stressigt emellanåt men ibland blir det för mycket, för länge. Då är det extra viktigt att kunna varva ner för att orka med.

Inriktningen RELAX ger dig verktyg för att kunna göra just detta och fokuserar på din återhämtning i första hand.

Stress kan även vara orsak till olika fysiska besvär, med hjälp av yogan och coachingen kan jag hjälpa dig att lindra dem eller bli av med dem.

HARMONI

Upplever du ibland en känsla av obehag & oro i kroppen?

Ångest är väldigt jobbigt och kan uttrycka sig i olika former, både psykiskt & fysiskt och kan även upplevas olika hos olika människor.

Kanske hindrar det dig ifrån att leva det liv du vill.

Yoga är en effektiv metod för att minska ångest, oro & stress och kan hjälpa dig att hitta harmoni i vardagen.

Inriktningen HARMONI ger dig verktyg att använda för att hantera eller bli av med din ångest/oro och få ett mer harmoniskt liv.


OBS!

Du behöver INTE ha någon form utav läkarintyg eller diagnos på att du besväras av ovanstående. Kurserna är för dig som upplever dessa besvär & vill ha hjälp med att må bättre.

Du kan enkelt boka din kurs eller behandling på Bokadirket.se

ONLINE eller GRUNDKURS?

Läs mer om kursernas innehåll & priser