OM YOGA DYNAMIC

Idén till mitt företag, Yoga Dynamic, föddes under min yogalärarutbildning i Portugal. Under utbildningen fick jag djupdyka i yogans värld men även i mitt inre. Det var en personlig och mental resa där jag fick lära mig otroligt mycket, inte bara om yoga, utan även om mig själv.

Där och då kände jag att jag ville dela med mig av min erfarenhet och hjälpa andra. Jag har själv varit drabbad av både ätstörningar, ångest & stress och tagit mig ur det med hjälp av yogan som verktyg och jag ser det som min styrka att kunna hjälpa andra i samma sits som jag själv en gång var.

Jag var 14 år när jag drabbades av en ätstörning och då fanns det inte mycket hjälp att få. Utbudet och kunskapen inom vården upplevde jag tyvärr som ganska tunt vilket resulterade i att jag efter en tid började leta efter andra vägar att gå. Detta gjorde att det tog mig många år att bli frisk men när jag väl kände mig fri från min ätstörning kom ångesten, stressen och till slut utmattningssyndrom.

Tyvärr träffar jag ofta på personer som beskriver många utav de symtom som jag själv upplevt fast de själva kanske inte alltid ser kopplingen till den långvariga stressen. Det är inte alltid lätt att få hjälp och bli hörd/förstådd när man har symtom eller besvär som är kopplade till stress.

Med mina kurser hoppas jag kunna hjälpa dig som känner att du behöver något verktyg för att hitta tillbaka till dig själv. Om du precis som jag tror på att kroppen går att läka naturligt om vi bara ger den tid och en chans, så har du hittat helt rätt.


VARMT VÄLKOMMEN HIT ♡EMELIE - GRUNDARE AV YOGA DYNAMIC

♡ Jag tror på yogan som ett verktyg för att läka kroppen inifrån ♡


Yoga har funnits i mitt liv i 16 år och även att jag inte alltid har utövat yoga kontinuerligt har jag alltid fallit tillbaka till det på ett eller annat sätt. Yogan var min räddning från min ätstörning, ångest & stress. Den fanns där för mig när inte ens jag fanns där för mig själv.

Genom yogan lärde jag mig att ändra mitt mindset, hitta ett syfte och framförallt kärlek till mig själv!

Det handlar inte om att tvinga mig själv till mattan varje dag för att göra avancerade positioner, det handlar om att ta allt det jag lärt mig på mattan med mig in i vardagen.

Att lära mig att älska mig själv precis så som jag är, släppa på måsten som stressar och ger ångest, ta ett steg tillbaka och njuta av livet så som det är, här och nu.


JAG SOM YOGALÄRARE

Jag vill inspirera dig till att hitta en form av yoga som passar just dig och hjälpa dig hur du kan ta med dig den från mattan och in i vardagen. Jag är utbildad i Hathayoga, Vinyasayoga, Yinyoga & Yoga Nidra och mitt fokus är mjuka flows, lugn yoga och avslappning med intentionen om avkoppling och återhämtning.

Yogafilosofin är något som verkligen talar till mig och som jag tror på och därför följer även den med in i mina klasser.

Yoga för mig handlar mycket om kärlek, medkänsla & vänlighet. Till dig själv men även till andra.

Jag vill slå hål på myten om att yoga endast passar vissa människor. Yoga är för alla! För mig är yoga inte endast en träningsform utan en del av livet. Yogan kan hjälpa dig med precis det du behöver och som yogalärare vill jag bjuda in dig till att ta del av de fantastiska egenskaperna som yogan erbjuder.


Med värme, Emelie ♡