ALLMÄNNA VILLKOR


Bokning
Bokning av yoga-kurser och övriga behandlingar/tjänster sker via bokningssidan bokadirekt.se och genom att boka en kurs, behandling eller tjänst godkänner du också villkoren på denna sidan.

Avbokning
Du kan om-/avboka din behandling/klass utan kostnad fram till  24 timmar innan den startar. (Avbokningskod har du fått i det bekräftelsemail som du fick i samband med bokningen) Det går även bra att ringa eller sms:a din avbokning till mig på 0703083940

Uteblivet besök
Om du missar en bokad tid eller avbokar senare än 24 timmar innan förbehåller jag mig rätten att debitera fullt pris. På yogakurserna drar jag istället av tillfället i kursen.

Friskvårdsbidrag
Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag då mina tjänster är friskvårdsberättigade enligt skatteverket.

Tystnadsplikt
Allt som berör dina samtal, yogaklasser & behandlingar bemöter jag självklart med tystnadsplikt. Jag för även journal, både för din & min säkerhet. Syftet med journalen är för att kunna kartlägga din nuvarande situation. Det är viktigt för mig att få vetskap om ifall du har någon skada eller sjukdom som kräver att jag vidtar försiktighet eller speciella åtgärder, allt för att kunna ge dig bästa tänkbara behandling. Journalerna sparas på ett säkert sätt för att förhindra obehöriga att få tillgång dem.

Övrigt
· Betalning av hela kursen (kort, delbetalning el. faktura) sker vid första bokningen.

· Återbetalning av hela kursavgiften sker endast om kursen ej är påbörjad och mot uppvisande av läkarintyg. Har du påbörjat kursen och måste avbryta p.g.a sjukdom, flytt eller annan personlig anledning får du resterande belopp innestående och kan utnyttja det på alla mina tjänster/behandlingar inom 12 månader. Detta gäller även om du ej påbörjat kursen men inte kan uppvisa läkarintyg.

· Alla tillfällena i både ONLINEKURSEN & GRUNDKURSEN skall genomföras inom 8 veckor.

· Det går alltid bra att byta ett fysiskt yogapass till en online yogapass, detta kan du göra fram till 2 timmar före din tid startar.

· Jag är inte utbildad inom gravidyoga eller yoga för nyförlösta. Är du gravid eller har du nyligen fött barn hänvisar jag dig därför till yogalärare som är utbildade inom detta område.GDPR & PERSONUPPGIFTER


Den 25/5-2018 träder EU:s nua dataskyddsförordning i kraft och ersätter då personuppgiftslagen (PuL).Med dataskyddsförordning stärks skyddet av den personliga integriteten ytterligare. För mig är det viktigt att du känner dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas och jag vill därför informera dig som kund till Yoga Dynamic om hur jag behandlar dina personuppgifter.

Den information jag samlar in är endast den du själv anger när du bokar en kurs eller behandling. (namn, telefonnummer, mailadress). Om du har ett konto hos bokadirekt lagras uppgifterna tills du själv väljer att radera det, om du bokar utan att skapa ett konto sparas uppgifterna i 1 år efter din sista bokning. Läs mer på bokadirekt.se

Du kan när som helst höra av dig till mig för att få tillgång till dina uppgifter, rätta dem eller få dem raderade.

Jag upplåter inte dina uppgifter vidare till tredje part (förutom om Skatteverket begär att se mina kvitton/underlag för bokföring).